Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A www.Kery.Org webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Üzemeltetői adatok

Név: Kery Ervin
Cím: 1122 Budapest Maros u.8
Adószám: 79244929142
Szerződés nyelve: magyar
Telefon:06-31-311-1489

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház könyveket, de esetenként különböző más típusú termékeket is forgalmaz.

A megjelenített termékek online rendelhetőek és tekinthetők meg. Az áru átvehető postai úton történő házhoz-szállítással vagy utánvéttel.

Áraink bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák.

Szállítási díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke, súlya, nagysága határozza meg - a Magyar Posta által közreadott szállítási díjak alapján kalkulálunk. Postai utánvét esetén ez kb. 2 000 Ft-ot tesz ki csomagonként.

Külföldre nem szállítunk csomagot.

Regisztráció

A vásárlás felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A megrendelés folyamata

A vásárláshoz a kiválasztott termékeket a "Kosárba" gombbal lehet összegyűjteni, majd a "Pénztárhoz" gombra kattintva kell elküldeni a megrendelést. Vásárlásra regisztrációval van lehetőség.

A vásárlásnak nincsen minimális értéke.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, amely visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosítóját, a megrendelt termékeket, a megrendelt mennyiséget, a végösszeget, valamint a fizetéssel és szállítással kapcsolatos adatokat.

A megrendelések feldolgozása maximum 72 órán belül történik.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti, ha belép az oldalra a regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben visszatérítjük a termékért kifizetett vételárat a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

A megrendelt terméket juttassa vissza címünkre. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatkezelés

ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendelés teljesítéséhez szükséges a teljes név (vezeték- és keresztnevek) és teljes cím, telefonszám és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és az esetleges hírlevelek kézbesítéséhez használhatók fel!

Megadott adatok tárolása: Adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációval hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételéhez és hozzájárul a tájékoztatások, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám anyagait küldi, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatait nem használja fel.

ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár e-mailben vagy weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át,  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.