ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA: A megrendelés teljesítéséhez szükséges a teljes név (vezeték- és keresztnevek) és teljes cím, telefonszám és e-mail cím megadása. Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és az esetleges hírlevelek kézbesítéséhez használhatók fel!

Megadott adatok tárolása: Adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációval hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételéhez és hozzájárul a tájékoztatások, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám anyagait küldi, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatait nem használja fel.

ADATVÉDELEM: Az oldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár e-mailben vagy weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át,  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. (Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.) Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából soha semmilyen körülmények között senkinek nem adjuk tovább.